Általános tájékoztató

Mégegyszer az árakról, a rendelés menete.

A honlapok áráról:
Feltöltötte: Tóth Zoltán | Hozzászólások: 13 visszajelzés érkezett | Dátum: 2016.02.26

Mint ahogy azt a Honlapárak menüpont alatt is olvashattátok több típusú és stílusú weboldal létezik, így a honlapok árának kialakítása minden esetben mebeszélést igényel (történhet ez telefonon, e-mailben, de akár Skype-on is). Függ ez többek között attól, hogy egy teljesen egyszerű bemutatkozó oldalt szeretnél ami gyakorlatilag egy vállalkozás bemutatásához is elegendő, vagy egy ennél sokkal részletesebb, galériát - űrlapot (esetleg autómatikus visszajelzéssel) is tartalmazó honlapra áhítozol. Egyet viszont tudomásul kell venni. Mégpedig azt, ha egy egyedi megjelenésű (nem sablon) honlapot szeretnél annak bizony ára van. Nem kis munka a programozás, a fotók méretezése, megfelelő elhelyezése, egyszóval a design kialakítása. Éppen ezért a Zala Megyei vállalkozások támogatása érdekében a korábbi évek hagyományainak megfelelően továbbra is jelentős kedvezményeket nyújtunk a VÁLLALKOZÁST BEMUTATÓ HONLAPOK és az ÖSSZETETT CÉGES WEBOLDALAK árából. Az EGYSZERŰ BEMUTATKOZÓ HONLAP árából nem tudunk kedvezményt adni, azok már egyébként is egy nagyon támogatott áron kerülnek értékesítésre. Meg is látszik ennek eredménye a rengeteg általunk készített weboldalon, melyek rendszeres "gondozását, frissítését" folyamatosan végezzük. Így lesz ez nálunk a te honlapoddal is! Vállalkozásunknál ez nem így működik, hogy elkészült a honlapod és onnantól elengedjük a kezed.

Az alábbi ŰRLAP kitöltésével el tudod juttani hozzánk a szándékodat, elképzelésedet. Kérünk, hogy minden rovat kitöltésére fordíts kellő gondot, ezzel megkönnyíted számunkra az előzetes kalkuláció elkészítését amelyről rövid időn belül tájékoztatni fogunk, természetesen írásban.

  
  

AMENNYIBEN SZERETNÉL HONLAPOT RENDELNI, AZ ALÁBBI ŰRLAP ELKÜLDÉSÉRE SZÜKSÉGED LESZ.

Kérünk, hogy a pontos adatfeldolgozás érdekében minden mezőt szíveskedj pontosan kitölteni. Az ADATLAP elküldése után kapsz tőlünk egy, a rendszerünk által automatikusan generált válaszüzenetet - az általad elküldött ADATLAP másolatával. Ez a válaszüzenet tartalmaz egy e-mail címet, nevezetesen a te e-mail címedet, ezért előfordulhat, hogy a levelező alkalmazásod biztonsági okokból a Levélszemét (Spam) mappába helyezi. Javasoljuk, ellenőrizd a Levélszemét mappa tartalmát!


Neved (vezeték és keresztnév)
E-mail címed: *
Telefon
Utca, házszám
Település
Irányítószám

ADATLAP

Az elképzelésnek megfelelő honlaptípus

Egyszerű, bemutatkozó honlap

Vállakozást bemutató honlap

Összetett, céges honlap

Szeretnéd, hogy a kezdőlapon elhelyezett képek autómatikusan váltakozzanak?

Igen szeretném az autómatikus képváltást a kezdőlapon

Nem igénylem az autómatikus képváltást

Nem tudom eldönteni, hogy szükségem van-e rá...

A Kapcsolat oldalon legyen térkép?

Legyen térkép a Kapcsolat oldalon

Ne legyen térkép

Nem tudom eldönteni

Kell folyamatosan új tartalmat feltölteni? (árlista, étlap, heti menü, stb.)

Lesz rendszeres feltöltés

Nem lesz folyamatos feltöltés

Kérsz galériát (fotóalbumot) a honlapra?

Kérek galériát a honlapra

Nem kérek galériát

Még nem tudom eldönteni

Melyik hónapban szeretnéd a honlapodat "elindítani"?

Egyéb kérdésed:

(Felhasználható karakterek száma: 10)
Még felhasználható karakter.


Küldés előtt még egy feladat vár rád!

A következő választás éve:
Tárhelyszolgáltatás
Feltöltötte: Tóth Zoltán | Hozzászólások: 2 visszajelzés érkezett | Dátum: 2016.02.26

A tárhely vagy pontosabban webtárhely egy szerveren létrehozott, megfelelő méretű, elkülönített lemezterület, amelyre feltöltjük honlapod tartalmát, amiket a böngészők meg tudnak jeleníteni weblapként a domain név visszafejtése után. Akár úgy is el lehet képzelni, mint egy üres telket, ahová olyan házat építesz fel, amilyet és amekkorát a telek mérete és lehetőségeid engednek. A webszerveren a weboldal futtatásához minden szükséges kiegészítés működik, így nem szükséges saját szervert fenntartanod (feltételezhetően nem is értesz ehhez, hiszen más területen dolgozol) weboldalad futtatásához. A tárhely röviden a webes megjelenés legolcsóbb fajtája, mely széles körben elérhető és elterjedt.

A weboldalak kiszolgálásán túl az emailezéshez szükséges programok is futnak a szerveren, így a tárhely az elektronikus levelezéshez is használható. Ügyfeleinknek a honlaphoz automatikusan biztosítjuk a szükséges és megfelelő méretű tárhelyet, saját tárhelyünk nélkül nem adunk ki kezünkből honlapot! A tárhellyel együtt jár a napi adatmentés, a folyamatos rendelkezésre állás. A honlapok fenntartásának, folyamatos karbantartásának a díja havi: 7.000.-Ft + ÁFA ami tartalmazza a szükséges méretű szervertárhely díját is. Abban az esetben, - mint ahogy azt a Honlapárak menüpont alatt már taglaltuk - ha honlapod tartalma miatt szükséges annak folyamatos frissítése (ez általában vendéglők heti menüjének a feltöltésekor szokott előfordulni) úgy további havi 3.000.-Ft + ÁFA költséggel (összesen havi 10.000.- Ft + ÁFA) kell számolnod. Tehát ez az összeg egyáltalán nem "eget rázó" kiadás egy-egy hónapban és ezzel minden, a honlapoddal kapcsolatos munka lekerül a válladról.

"Célunk, hogy az általunk készített weboldal segítse vállalkozásod eredményének növelését."
- Tóth Zoltán András