Általános tájékoztató

Mégegyszer az árakról, a rendelés menete.

A honlapok áráról:
Feltöltötte: Tóth Zoltán | Hozzászólások: 13 visszajelzés érkezett | Dátum: 2016.02.26

Mint ahogy azt a Honlapárak menüpont alatt is olvashattátok több típusú és stílusú weboldal létezik, így a honlapok árának kialakítása minden esetben megbeszélést igényel (történhet ez telefonon, e-mailben, de akár Skype-on is). Függ ez többek között attól, hogy egy teljesen egyszerű bemutatkozó oldalt szeretnél ami gyakorlatilag egy vállalkozás bemutatásához is elegendő, vagy egy ennél sokkal részletesebb, galériát - űrlapot (esetleg autómatikus visszajelzéssel) is tartalmazó honlapra áhítozol. A Zala Megyei vállalkozások támogatása érdekében a korábbi évek hagyományainak megfelelően továbbra is jelentős kedvezményeket nyújtunk a VÁLLALKOZÁST BEMUTATÓ HONLAPOK és az ÖSSZETETT CÉGES WEBOLDALAK árából. Az EGYSZERŰ BEMUTATKOZÓ HONLAP árából nem tudunk kedvezményt adni, azok már egyébként is egy nagyon támogatott áron kerülnek értékesítésre. Meg is látszik ennek eredménye a rengeteg általunk készített weboldalon, melyek rendszeres "gondozását, frissítését" folyamatosan végezzük. Így lesz ez nálunk a te honlapoddal is! Vállalkozásunknál ez nem úgy működik, hogy elkészült a honlapod és onnantól elengedjük a kezed.

Az alábbi ŰRLAP kitöltésével el tudod juttani hozzánk a szándékodat, elképzelésedet. Kérünk, hogy minden rovat kitöltésére fordíts kellő gondot, ezzel megkönnyíted számunkra az előzetes kalkuláció elkészítését amelyről rövid időn belül tájékoztatni fogunk, természetesen írásban.

Tájékoztatás

A kéretlen levelek kizárása érdekében a rendelési űrlapot csak előzetes regisztrációt követően tettük elérhetővé. Annak érdekében, hogy az Űrlap számodra is elérhetővé váljon kérlek, hogy jelezd nekünk ebbéli szándékodat neveddel (Vezetéknév és keresztnév), email címeddel megjelölve, amire elküldjük neked a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót amik megadása után már be tudsz lépni! Szándékodat a Kapcsolat oldalon látható email címünkön jelezheted.


Bejelentkezés
Felhasználónév   
 
Jelszó   
 
  vagy

Tárhelyszolgáltatás
Feltöltötte: Tóth Zoltán | Hozzászólások: 2 visszajelzés érkezett | Dátum: 2016.02.26

A tárhely vagy pontosabban webtárhely egy szerveren létrehozott, megfelelő méretű, elkülönített lemezterület, amelyre feltöltjük honlapod tartalmát, amiket a böngészők meg tudnak jeleníteni weblapként a domain név visszafejtése után. Akár úgy is el lehet képzelni, mint egy üres telket, ahová olyan házat építesz fel, amilyet és amekkorát a telek adottságai, mérete és lehetőségeid engednek. A webszerveren a weboldal futtatásához minden szükséges kiegészítés működik, így nem szükséges saját szervert fenntartanod (feltételezhetően nem is értesz ehhez, hiszen más területen dolgozol) weboldalad futtatásához. A tárhely röviden a webes megjelenés legolcsóbb fajtája, mely széles körben elérhető és elterjedt.

A weboldalak kiszolgálásán túl az emailezéshez szükséges programok is futnak a szerveren, így a tárhely az elektronikus levelezéshez is használható. Ügyfeleinknek a honlaphoz automatikusan biztosítjuk a szükséges és megfelelő méretű tárhelyet, saját tárhelyünk nélkül nem adunk ki kezünkből honlapot! A tárhellyel együtt jár a napi adatmentés, a folyamatos rendelkezésre állás. A honlapok fenntartásának, folyamatos karbantartásának a díja havi: 5.000.-Ft + ÁFA ami tartalmazza a szükséges méretű szervertárhely díját is. Abban az esetben, - mint ahogy azt a Honlapárak menüpont alatt már taglaltuk - ha honlapod tartalma miatt szükséges annak folyamatos frissítése (ez általában vendéglők heti menüjének a feltöltésekor szokott előfordulni) úgy további havi 2.000.-Ft + ÁFA költséggel, összesen havi 7.000.- Ft + ÁFA kell számolnod. Tehát ez az összeg egyáltalán nem "eget rengető" kiadás egy-egy hónapban és ezzel minden, a honlapoddal kapcsolatos munka lekerül a válladról.

"Célunk, hogy az általunk készített weboldal segítse vállalkozásod eredményének növelését."
- Tóth Zoltán András